Midden in de zomervakantie is er opeens een nieuwe serie van Missie Voelspriet. Emmely Voelspriet en Boswachter Tim maakten daarmee alweer het derde seizoen van de kinderpodcast. Afgelopen zaterdag verschenen vier nieuwe afleveringen.

Vier mysterieze insecten

Je zou denken dat Boswachter Tim (bekend van ‘Beestenbrigade’) inmiddels toch wel elk diertje kent, maar ook hij komt nog elke dag rare en onbekende insecten tegen. In de vier nieuwe afleveringen hoor je Emmely Voelspriet en Boswachter Tim als vertrouwde onderzoekers in de insectenwereld. Deze keer onderzoeken ze de mysteries rond de museumkever, kokerjuffers, de oorwurm en de dansvlieg.

Stemacteurs

Net als bij een tekenfilm heb je voor een podcast als Missie Voelspriet ook stemacteurs nodig. Deze keer hoor je niemand minder dan Carice van Houten, Stefan Stasse en Thomas Berge. Maar wie is dan wie? de museumkever wordt gespeeld door Joost Oomen. De kokerjuffers worden gespoeeld door Carice van Houten en Stefan Stasse. Emmely Voelspriet is natuurlijk Emmely de Wilt; zij kan in ieder geval niet wachten om deze beestjes te ontmoeten.

Missie Voelspriet

‘Missie Voelspriet’ gaat naar binnen en ontdekt de kleinste – bijna onzichtbare – huisgenootjes. Je hoeft niet op zoek met een vergrootglas, want door de 8D-beleving word je als luisteraar samen met Emmely Voelspriet zo klein als een insect en beleef je hun levensechte wereld alsof je er zelf bij bent. Niet alleen heel leerzaam (ook voor volwassenen), maar ook heel grappig en spannend.

kinderpodcasts

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, updates én kinderpodcasts.

Je bent succesvol aangemeld!