DJ’s Arnoud en Mayoni, bekend van Efteling Kids Radio, zinspelen op een vervolg van hun ochtendshow ‘Opstaan!’. Sinds donderdag 1 april stopte Efteling Kids Radio met het maken van gepresenteerde programma’s. Dat betekende het einde van de populaire ochtendshow.

Het nieuws van de Efteling viel verkeerd bij een grote groep fans die een petitie startten. Desondanks ging de zender vanaf 1 april jl. verder als non-stop radiostation. Nu zinspelen de twee makers op een vervolg van ‘Opstaan’. Wat ze van plan zijn is niet duidelijk.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mayoni (@mayoni_dj)

Arnoud & Mayoni op de radio

Op Instagram delen de twee DJ’s dat ze binnenkort weer op de radio te horen zijn. Wat dit betekent is niet helemaal duidelijk. Het enige radiostation voor kinderen als mogelijk alternatief is RadioNL Kids, maar die zender stopte in 2017 met uitzenden op FM en DAB+. Een doorstart op een nieuw radiostation lijkt onwaarschijnlijk, maar is met dit nieuws ook niet uitgesloten. Ze verwijzen immers via hun Instagram-account naar https://www.arnoudenmayoni.nl.

kinderpodcasts

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws, updates én kinderpodcasts.

Je bent succesvol aangemeld!